Bioxol – A hematológiai reagensek szakértője

A Bioxol Kft. 2012-ben alakult vállalkozás, amely hematológiai reagenseket gyárt és fejleszt a legkülönbözőbb 3 és 5 partos analizátorokhoz. Fluoreszcens festékek fejlesztésével és gyártásával kiszolgáljuk a korszerűbb flow citometriás készülékeket is. Újabb profilként fejlesztéseket hajtunk végre a molekuláris biológia területén is.

Reagenseink előállítása során a legmagasabb színvonalra törekszünk, és folyamatosan fejlesztjük gyártó üzemünket.

Cégünk rendelkezik ISO 13485:2016-os tanúsítvánnyal, amely hosszú távon is garantálja a legmagasabb színvonalat és teljesítményt.

Bővebben

anna
sys-reagensek

Termékeink

Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk előállított kiváló minőségű hematológiai reagensek hosszú ideig eltarthatóak minőségromlás nélkül és épp olyan megbízható és pontos eredményeket mutatnak az egyes automatákon, mint az eredeti gyártó termékei. Folyamatos fejlesztéseinkkel egyre környezetbarátabb megoldásokat keresünk a reagenseink összetételének alakítása során.

Hematológia

Molekuláris biológia

Újdonságok

Cégünk a fejlesztések finanszírozására pályázatokat is benyújtott, melyeket meg is nyert. Ezek segítségével kifejlesztettünk új összetételű fluorszcens reagens-rendszereket környezetbarát kivitelben. Fejlesztettük gyártóhelyünket is és alkalmassá tettük molekuláris biológiai és mikrobiológiai feladatok elvégzésére is. Alvállalkozóként segítettük a járványhelyzettel kapcsolatos fejlesztéseket is.

Termékek

Pályázatok

Projektek

BC6200
szabvany

Minőségi standardjaink

A standardizált, nagy tisztaságú nyersanyagok és a szorosan ellenőrzött gyártási folyamat garantálja termékeink kiváló minőségét. Az összes reagens csoportot szigorú minőségellenőrzésnek és klinikai tesztfolyamatnak vetjük alá mielőtt a piacra kerülnének.

Reagenseinket egy különleges eljárással stabilizáljuk és tartósítjuk, amely különösen hosszú lejáratot, felbontás utáni szavatossági időt eredményez, és megbízható szállíthatóságot tesz lehetővé.

Különös figyelmet szentelünk a környezetvédelemnek, ezért lehetőség szerint mérgező kémiai agyagoktól mentes környezetbarát termékeket állítunk elő.

Bővebben