Új termékeink

Környezetbarát fluoreszcens orvoslaboratóriumi diagnosztikai reagensek emberi és állat teljes vérkép áramlási citometriás módszerrel történő meghatározáshoz című projekt lezárult.

A projekt keretében elkészült rendszerekkel kiválthatóak a korábban alkalmazott fluoreszcens rendszerek.
A sejtek azonosítására és mennyiségük meghatározására korábban is használt festékeket egy könnyen kezelhető, környezetbarát hordozóval készítettük el.
Ezek felhasználása a korábbiakkal teljesen azonos, ezért nem kíván szervíz beavatkozást az ezekre való áttérés a laborokban.
A fejlesztés során elkészült termékek már OGYÉI engedéllyel is rendelkeznek, így szabadon forgalmazhatóak.

Az új termékeinkről készült bemutatóvideó:


BioLyse NRBC

Az automatizált hematológiai vizsgálatokhoz alkalmas NRBC specifikus lizáló reagens terméknek a leírása ide kattintva megtekinthető.

BioStain NRBC

Az automatizált hematológiai vizsgálatokhoz alkalmas fluoreszcens NRBC festék terméknek a leírása ide kattintva megtekinthető.

NRBC
RET

BioDil RET

Az automatizált hematológiai vizsgálatokhoz alkalmas retikulocita puffer terméknek a leírása ide kattintva megtekinthető.

BioStain RET

Az automatizált hematológiai vizsgálatokhoz alkalmas fluoreszcens retikulocita festék terméknek a leírása ide kattintva megtekinthető.

BioLyse W5P

Az automatizált hematológiai vizsgálatokhoz alkalmas WBC-5-diff lizáló reagens terméknek a leírása ide kattintva megtekinthető.

BioStain W5P

Az automatizált hematológiai vizsgálatokhoz alkalmas fluoreszcens WBC-5-diff festék terméknek a leírása ide kattintva megtekinthető.

W5P
RET

Lipid Detection Kit

Extracelluláris Vezikulák kimutatása szabadalmaztatott technológiával. A használati utasítás ide kattintva megtekinthető.